Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel's Guardians of the Galaxy

släpptes 2021-10-26 av Square Enix, Eidos Montréal

Svenska kritiker

8 recensioner

82

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

SkjutspelRollspelÄventyr

Recensioner

Spelkväll

4 / 5

Marvel’s Guardians of the Galaxy bjuder på underhållande action, stora doser humor och en fin berättelse. Årets största överraskning!

Varvat

daniel rydelius

9 / 10

Marvel's Guardians of the Galaxy kastar ihop ett gäng före detta kriminella med noll spänn på kontot, en grym greatest hits-lista från 80-talet, sätter dem på ett rymdskepp med glappande kylskåpsdörr och skickar dem på ett äventyr genom galaxen för att tjäna en hacka, undkomma efterlysningar och stoppa en galen kult från att förgöra universum. Och för det mesta är det en fruktansvärt underhållande resa!

Senses

senses.se

8 / 10

Square Enix förvaltar Marvel's arv lysande och ger oss ett av årets mest underhållande spel.

Player 1

andreas lennartsson

8 / 10

Det känns som om det var igår jag satt och skulle sätta betyg på Marvel’s Avengers. Där och då landade jag i att det stoltserade med ett gediget stridssystem och en välgjord och tilltalande berättelse, däremot drogs helheten ner av en tradig uppdragsdesign som var en direkt produkt av spelets omfattande online-inslag. I samband med att jag satte punkt för min tid med Marvel’s Avengers satt jag och drömde om en värld där Square Enix plockat de bästa russinen från Avengers-kakan och slängt ihop ett riktigt trevligt hjältelir utan en massa fluff och flerspelarfasoner. Spolar vi fram tiden drygt ett år är det faktiskt exakt vad vi fått. Marvel’s Guardians of the Galaxy är ett fullspäckat men likväl laserfokuserat superhjälteäventyr med så mycket charm, stil, humor och glädje att det stadigt positionerar sig som en av mina absoluta favorittitlar från spelåret 2021.

Videos

Screenshots