The Outer Worlds

The Outer Worlds

släpptes 2019-10-25 av Obsidian Entertainment, Private Division

Svenska kritiker

7 recensioner

74

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchXbox Series X|S

Genrer

SkjutspelRollspelÄventyr

Recensioner

Spel Hubben

7.5 / 10

På kanten av solsystemet går en gammal forskare genom korridorerna på ett övergivet kolonifartyg. Han pausar framför en kryostas-kontrollpanel och av alla tusentals forskare och ingenjörer som han kunde ha töat ut, av någon anledning väljer han mig: en inspektor som heter Erik med ett roligt ansikte.

Player 1

niklas alicki

6 / 10

Det finns en musikfestival som arrangeras i olika städer varje år som heter “Vi som älskar 90-talet”. I somras spelade bland annat Aqua, Da Buzz, Vengaboys, Antiloop och andra storheter från den hatälskade musikperioden som kallas “eurodisco”. Det är som lönnsirap på amerikanska pannkakor, om pannkakorna är alla människor med dålig musiksmak födda tidigt 80-tal.

Nördliv

fredrik olsson

The Outer Worlds steg in på scenen och gav en totalt solid spelstund rakt igenom. Dötid känns avskrapat, och kvar är ett spel där spelmekanik, karaktärsutveckling och hjärta finns kvar. The Outer Worlds är självklart...

GameElite

roger nilsson

9 / 10

Obsidian Entertainment har en diger lista med rollspel i sitt CV och med The Outer Worlds har de slagit ihop det bästa med det bästa och skapat en riktig pärla. Jag har varit på äventyr i rymden och vilken resa det har varit.

Videos

Screenshots