Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

släpptes 2020-12-09 av CD Projekt RED

Svenska kritiker

8 recensioner

67

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|SGoogle Stadia

Genrer

SkjutspelRollspelÄventyr

Recensioner

Varvat

daniel rydelius

4 / 10

Då var det dags att sätta betyget. Efter över en månad med spelet kan jag med säkerhet säga att Cyberpunk 2077 är en besvikelse. Trots underhållande ögonblick och fantastiska stunder är CD Projekt Reds senaste alster lurendrejeri och bortkastad potential.

Nördliv

fredrik olsson

Cyberpunk 2077 är som spel en åktur på många plan. Dess värld speglar sig ömsom i solsken, ömsom i regntung neon – allt medan dina val leder dig vidare. Visst hade jag önskat ännu större valfrihet, men med en tung story, härlig ’combat’ och intressanta karaktärer så är detta definitivt ett ”bra köp”.

Player 1

josefin wennergren

3 / 10

Cyberpunk 2077 är CD Project Reds senaste skapelse: ett action-RPG ur förstapersonsperspektiv. Du spelar som karaktären V, som du själv får bestämma kön på. Och då menar jag verkligen bokstavligen bestämma kön. För i starten när du designar din karaktär, kan du välja att spela som man eller kvinna, eller något mitt emellan, och du kan även bestämma storlek på könsorganet. Det kan kanske verka lite väl grovt, men ju mer man spelar och förstår världen i Cyberpunk, så får man även en förståelse för varför man kan göra det. Spelet handlar till stor del om att modda sin kropp med olika cybernetiska uppgraderingar. Syn, skelett, muskler, o.s.v. kan alla ökas på med diverse uppgraderingar. Ingenting är omöjligt och mer eller mindre allt kan ändras, bara man är villig att betala, och handskas med eventuella sidoeffekter.

PSbloggen

jonny lindmark

9 / 10

Ett av årets hetaste spelsläpp borde utan tvekan ha varit CD Projekt Reds sci-fi-projekt Cyberpunk 2077. Jag skriver ”borde” eftersom det för många verkar ha blivit en delad upplevelse som inte all…

Videos

Screenshots