The Crew: Motorfest

The Crew: Motorfest

släpptes 2023-09-14 av Ivory Tower, Ubisoft Entertainment

Svenska kritiker

8 recensioner

72

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

RacingÄventyr

Recensioner

GameElite

roger nilsson

7 / 10

Efter två spel med stora breda vägar genom gigantiska USA är det nu dags för The Crew att fokusera på den mindre men desto mysigare ön Hawaii. Med bil, båt och flygplan skiljer det sig från andra spel i genren och frågan jag ställt mig själv är om det verkligen behövs?

Loading

aleksandar buntic

Ubisoft är kanske det företag som brukar tillskrivas rollen som grundaren till dagens speldesign kring öppna världar, kanske mest på grund av deras dundersuccéer med Assassin’s Creed-serien och Far Cry-serien. De har gjort det till sitt mantra och försöker ofta introducera designen i andra genrer. År 2014 var det dags att ta racinggenren in i den öppna världen med The Crew.

FZ

joel os

3 / 5

The Crew vill ge Forza Horizon-festivalen en match. Men den här festen är tråkigare.

Nördliv

fredrik olsson

The Crew Motorfest har några tydliga hål på den asfalterade väg som representerar spelet, men i slutänden når du ändå mållinjen utan några fadäser. Det är lättsamt, lekfullt och ren arkadunderhållning. Om det går till historieböckerna? Knappast, men vet ni vad, ni lär ha relativt roligt stunden ni sitter med det åtminstone! Något som i sig gör att det erhåller utmärkelsen ”bra köp”. Extra mycket sett till speltiden som ändå ges här… för de av er som bryr er om enbart det, det vill säga…

Videos

Screenshots