Redfall

Redfall

släpptes 2023-05-02 av Arkane Austin, Bethesda Softworks

Svenska kritiker

7 recensioner

49

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)Xbox Series X|S

Genrer

SkjutspelRollspelÄventyr

Recensioner

Hype

gunner

7 / 10

Sågat i media och räknas som en flopp av de flesta – nu ha vi spelat det från början till slut.

Spel Hubben

5.5 / 10

Jag hade stora förhoppningar på Redfall. Arkane har inte missat ännu, med Dishonored och Deathloop i synnerhet som markerar studion som en av mina favorit utvecklare. Det smärtar mig att skriva detta då, men Redfall är inte bara en besvikelse som kommer från dem, utan är helt enkelt underväldigande på alla fronter.

Nördliv

danny larsen

Redfall är ett spel som släppts för tidigt, spelet borde ha fått lite mer kärlek av Arkane och fixats till så att de ej har de prestandaproblem med stutters, framedrops och otaliga krascher. I nuläget är det svårt att rekommendera det till någon med de problem som spelet har. Spelet saknar också liv i staden vi befinner oss i och gör att det inte är kul att köra, d.v.s. om du inte sitter tillsammans med ett par vänner. Om du är fortfarande nyfiken, vänta, ge Arkane ett par uppdateringar för att fixa de problem som bara får mig att inte vilja starta upp spelet igen.

Varvat

daniel rydelius

4 / 10

Arkane Studios överraskar med ett otroligt mediokert och generellt actionspel som saknar studions kännetecknade bandesign och dynamiska spelmekanik. Underliga designbeslut och ojämn prestanda gör Redfall till en besvikelse.

Videos

Screenshots