Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

släpptes 2018-10-26 av Take-Two Interactive, Rockstar Games

Svenska kritiker

6 recensioner

96

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneGoogle Stadia

Genrer

SkjutspelRollspelÄventyr

Recensioner

GameElite

sannie jönsson

10 / 10

Rockstar Games har åtminstone en handfull gånger fått sig själva att framstå som just rockstjärnor, och det med rätta. De har gång på gång visat upp sin förmåga att kunna skapa spel som innehåller allt från gripande berättelser med intresseväckande karaktärer till öppna välfyllda världar som bjuder på ren utforskarglädje. Att budgeten på de senaste spelen i deras ”portfolio” i många fall överstiger de största av Hollywoodfilmer förvånar just därför inte, och Red Dead Redemption 2 ser kort sagt inte ut att vara något undantag – snarare tvärtom.

Player 1

adrian olsson

9 / 10

Arthur Morgan struttar försiktigt ned för den branta slätten klädd med ett tunt, tunt täcke av pudersnö. Månens bländande sken är min enda källa till ljus. Morgan börjar bli svulten och har tappat vikt. Det skulle heller inte göra honom något ont med ett varmt bad och kanske en tripp till den lokala barberaren, för just nu skulle man enkelt kunna missta Mr. Morgan för en skogshuggare snarare än en kobojsare.

PSbloggen

jerry olsson

9 / 10

Den amerikanska vilda västern har alltid varit ett favoritintresse för mig, och Lucky Luke var en barndomsidol. Min fascination för cowboys växte när jag läste legendariska historier om Jesse James…

Nördliv

fredrik olsson

RDR 2 räcker över tyglarna till spelarna, sägandes ”- Här upptäck världen och alla däri, på ditt sätt!”. Det är en lustfylld story, där varje val och karaktär ger extra kryddning till en redan vackert renderad värld. Med den enorma speltiden och de många valen, så är det uppenbart att detta definitivt är ett riktigt bra köp!

Videos

Screenshots