Martha Is Dead

Martha Is Dead

släpptes 2022-02-24 av Wired Productions, LKA

Svenska kritiker

5 recensioner

65

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

ÄventyrIndie

Recensioner

Spelkväll

3 / 5

Martha is Dead är ett obehagligt spel med en bra berättelse men långsamt tempo.

Player 1

melody crichlow

7 / 10

Jag har en riktigt varm plats i mitt hjärta för walking simulators, i synnerhet när det kommer till skräck. Men inga av mina promenader genom skräckgenren kunde riktigt ha förberett mig för Martha Is Dead.

Senses

henric brandt

6 / 10

Martha is Dead är ett ganska annorlunda skräckspel, med en cool premiss och intressant story. Tyvärr lämnar spelmekaniken en del att önska och laddningstiderna är för långa.

Nördliv

mattias malm

Jag vill egentligen älska Martha is Dead. Jag väldigt förtjust i dess utseende och stämningen som ljudbilden kombinerat med grafiken frambringar. Jag älskar även berättelsen som bjuder på påtaglig melankoli och obehag. Tyvärr lider PlayStation-versionen av bortkompromissad interaktivitet som hade fått spelet att verkligen krypa under skinnet på mig som det verkligen jobbar för. Jag förstår resonemanget bakom, men jag kan inte ignorera det faktum att jag blivit berövad på dess fulla potential. Är man nyfiken på spelet gör man således rätt att välja någon av de andra plattformar det finns tillgängligt på. Mycket tråkigt, men det är tyvärr så det ligger till.

Videos

Screenshots