Mario + Rabbids Sparks of Hope

Mario + Rabbids Sparks of Hope

släpptes 2022-10-20 av Ubisoft Entertainment, Ubisoft Paris

Svenska kritiker

8 recensioner

87

Om spelet

Plattformar

Nintendo Switch

Genrer

StrategiTurordningsbaserad strategiTaktiskÄventyr

Recensioner

Senses

senses.se

9 / 10

Mario + Rabbids: Sparks of Hope lyckas behålla essensen av det som gjorde ettan så briljant och passar samtidigt på att förbättra, utveckla och förfina varje aspekt.

PlayZine

tommy

4 / 5

Ubiosft levererar inte ett vanligt taktiskt rollspel utan ett färgsprakande äventyr full av Mario-charm. Mario + Rabbids Sparks of Hope är min första bekantskap med den här serien som startade med …

Loading

amanda steén

När Mario + Rabbids Kingdom Battle utannonserades trodde jag att någon fullkomligt fått fnatt av att ha ätit olämplig fungus plockad i Svampriket. Jag bara väntade på att någon skulle ta ton och förkunna att den besynnerliga konstellationen var ett skämt och att vi nu kunde gå vidare med våra liv som om ingenting hänt. Det skulle dock visa sig att detta, i nästintill allas ögon, osannolika samarbete mellan Nintendo och Ubisoft inte bara var sannolikt – det var ett genidrag.

Teknikhype

ivan

9.3 / 10

Mario + Rabbids: Sparks of Hope har förbättrats på många sätt, oftast mindre detaljer och framförallt känslan för att vi är i en Nintendo-värld som är mysig men samtidigt magisk med massa hemligheter, detta gjorde Ubisoft bra och jag tror att Nintendo är minst lika stolta. 

Videos

Screenshots