Madison

Madison

släpptes 2022-07-08 av Nosebleed Games, Perp Games

Svenska kritiker

7 recensioner

71

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

PusselSimulationÄventyrIndie

Recensioner

Senses

henric brandt

6 / 10

MADiSON är ett super-snyggt och rejält läskigt skräckspel. Tyvärr är pusslen du ska lösa ofta ologiska och leder därmed till viss frustration.

Nördliv

danny larsen

MADiSON låter dig som spelare smyga omkring med din kamera i högsta hugg för att ta bilder i hoppet på att de ska visa vart du ska härnäst. Spelet har en lovande historia och man vill spela vidare för att ta reda på hur det ska gå för Luca. Tyvärr faller det lite på pusslen och hur och vart man ska ibland. Men om man vill ha ett relativt kort skräckspel med skön stämning och ljudbild är det här spelet för dig.

Teknikhype

ivan

7.3 / 10

Madison är inget dåligt spel, Bloodious Games som är utvecklarna bakom spelet har gjort ett bra jobb och visar att dom kan skapa nervkittlande psykologiska skräckspel som jag hoppas dom fortsätter med även framöver. Men jag hoppas verkligen dom tar lärdom av det som kunde varit bättre med Madison framöver, framförallt kontrollerna som enligt mig var det största problemet denna gången. Saknar du ett bra och spännande äventyr i ett skräckspel så skulle jag nog ändå rekommendera Madison, om du vågar.

PSbloggen

jonny lindmark

8 / 10

Luca vaknar upp i ett stökigt rum. Utanför bakom den låsta dörren står hans far i ett upprört och förvirrat tillstånd. Varför vet Luca inte riktigt än, men han mår inte särskilt bra, och när han vä…

Videos

Screenshots