Lost Judgment

Lost Judgment

släpptes 2021-09-24 av Ryū Ga Gotoku Studios, Sega

Svenska kritiker

6 recensioner

75

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

RollspelHack and slash/Beat 'em upÄventyr

Recensioner

Nördliv

danny larsen

Spelet låter oss återigen stifta bekantskap med Yagami och hans vänner igen och har en berättelse som tar sig an svåra ämnen som mobbning och vad det i värsta fall kan leda till. Spelet kommer hålla en underhållen i många timmar med dess mysterium om vem som ligger bakom allt som händer. Spelet levererar vad en uppföljare ska och gör att spelet helt enkelt är ett bra köp!

PSbloggen

johan lindros

8 / 10

Trots att jag var ganska sen till festen när det gäller Yakuza-serien har den stadigt växt till en av mina favoritspelserier ju fler delar och sidospår jag spelar. Åtminstone fram till studion Ryu …

Player 1

andreas lennartsson

6 / 10

Genom åren har det genomförts regelbundna försök att förvandla berättelser från diverse spel till fungerande spelfilmer. Motargumentet som jag, och flera andra med mig, då lyfter fram är att det knappt finns någon spelberättelse som på riktigt kan stå på egna ben och därmed skulle gynnas av att förvandlas till ett annat och mer statiskt medium. Spel som Bioshock förmedlar en fantastiskt handling, men berättelsens stora höjdpunkt fungerar inte alls utan sin interaktivitet. Uncharted kommer säkert bli en underhållande biofilm, men anledningen att spelet fungerar så bra är att spelaren tillåts hoppa från exploderande hustak och skjuta larvigt många legosoldater mellan de Indiana Jones-inspirerade mellansekvenserna. Även mer narrativt tunga speläventyr som Life is Strange eller The Walking Dead är helt beroende av spelarens egna val för lämna bestående avtryck.

FZ

loevet

4 / 5

Mer av det goda livet som detektiv, och på många sätt precis det man vill se i en uppföljare.

Videos

Screenshots