Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

släpptes 2022-03-04 av Polyphony Digital, Sony Interactive Entertainment

Svenska kritiker

10 recensioner

73

Om spelet

Plattformar

PlayStation 4PlayStation 5PlayStation VR2

Genrer

RacingSimulationSport

Recensioner

Spel Hubben

4.5 / 10

Gran Turismo 7 har anlänt och brutit den långa torkan av riktiga racingsimuleringstitlar för våra konsolälskande bröder. Efter den online-fokuserade GT Sport, siktar den här numrerade uppföljaren på att bli en mycket mer intim affär; en plats för bilälskare att gräva i och njuta av både online och utanför.

Senses

senses.se

8 / 10

Gran Turismo 7 är en frisk fläkt i en spelserie som inte haft en helt jämn kurva. Snyggare, mer välljudande och mer tillgängligt än någonsin på Playstation 5 dessutom.

M3

p-a knutsson

4.5 / 5

Den tidigare ohotade mästaren i racinggenren är tillbaka med Gran Turismo 7, nu med det klassiska ”Gran Turismo”-läget i bättre form än någonsin.

Loading

oscar westerholm

Jag har aldrig lärt mig att köra bil, och jag kan otroligt lite om bilkultur. Men jag är intresserad av att lära mig; om historia och om hur maskineriet under huven fungerar i praktiken. Därför är Gran Turismo 7 på många sätt det perfekta spelet för mig: det är en racingsimulator – spelets kanske inte särskilt ödmjuka slogan lyder: ”The real driving simulator” – som eftersträvar att tilltala den detaljbevandrade nörden såväl som den vilsegångna nybörjaren.

Videos

Screenshots