Detroit: Become Human

Detroit: Become Human

släpptes 2018-05-25 av Quantic Dream, Sony Interactive Entertainment

Svenska kritiker

5 recensioner

83

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4

Genrer

PusselÄventyr

Recensioner

Nördliv

alexis winoy

Om man älskar interaktiva berättelser är Detroit: Become Human ett spel man inte bör missa. Det har en fängslande story som man kan spela om och om igen för att få olika resultat. Fans av peka och klicka genren borde definitivt ge spelet en chans. Det är inget actionpackat spel, men det är oerhört cinematiskt och bör upplevas för sin fantastiska mix av skådespeleri, musik och visuella element. Quantic Dream har verkligen lyckats med Detroit: Become Human.

FZ

fredrik eriksson

4 / 5

David Cage gör ett spel om androider men framför allt ett spel om att vara människa.

Gamereactor

9 / 10

På grund av Detroit: Become Humans moralmördande dilemman och intensiva handling har André Wigert blivit rejält tunnhårig.

Player 1

david petersson

10 / 10

Det finns spel som verkligen berör på ett djupare plan och driver utvecklingen framåt inom sin genre, Heavy Rain från 2010 var ett sådant spel. Det finns de som kan diskutera huruvida det verkligen kan kallas ett spel, då interaktionen och insatsen från spelaren är begränsad till enklare rörelser eller val. Jag är inte en av dem. Storheten låg istället på det berättarmässiga planet där en intrikat historia vävde samman en grupp människors öden. Som spelare kunde du påverka handling vid förutbestämda knutpunkter eller nyckelögonblick, där små val kunde få stora konsekvenser längre fram i handlingen. Att sedan grafiken var extremt bra för sin tid gav det hela den sista skjutsen mot en bestående plats i många gamer-hjärtan.

Videos

Screenshots