Cult of the Lamb

Cult of the Lamb

släpptes 2022-08-11 av Devolver Digital, Massive Monster

Svenska kritiker

5 recensioner

80

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)MacPlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

RollspelSimulationStrategiHack and slash/Beat 'em upÄventyrIndie

Recensioner

Player 1

tobias klein

7 / 10

Är du som jag? Känner du att de runt omkring dig inte respekterar dig för den vackra person du är? Det är ingen som ser den fantastiska potentialen som du har för att leda andra? Du känner dig ensam i din tro för den enda entitet som visade sig barmhärtighet. Alla måste få reda på hur fantastisk “The One Who Waits” är och du är den enda som kan sprida ordet vidare om dennes härlighet. Han räddade ju ditt liv när allt kommer omkring, och allt han vill ha i gengäld är din eviga hängivenhet samt att du får fler att följa honom. Så ska du starta en kyrka? Nä, det kommer med en massa jobbiga moraliska måsten. Starta en kult i stället! Då får ju du bestämma allt och det är du som är den enda rätta ledaren, eller hur?

Nördliv

mattias malm

Cult of the Lamb bjuder på en trevlig kombination av Dungeon Crawler och basbyggande. Vilketr betyder att vi både kan ränna omkring och slakta fiender och se till att våra följare har sovplatser och att de inte blir sjuka för att det ligger högar av avföring på marken. Spelet är trots detta snubblande nära att vara enformigt. Som tur är gör kombinationen av genrer att man bara tangerar den gränsen. Det finns väldigt mycket underhållning i spelet framförallt i kombinationen av gulligt och demoniskt. Gillar man pentagram och lamm eller bara ett bra spel helt enkelt, tycker jag definitivt att man ska införskaffa Cult of the Lamb.

PSbloggen

jonny lindmark

8 / 10

Söker man på ord som sekt och kult i uppslagsverk kan man bland annat läsa följande: ”Religiös grupp som markant avviker från den eller de religiösa huvudlinjerna i ett samhälle.” En beskrivning so…

FZ

andré granroth

4 / 5

Att predika och ge blodsoffer till gudarna - vem hade kunnat ana att det skulle vara så här kul?

Videos

Screenshots