Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty: Modern Warfare II

släpptes 2022-10-28 av Infinity Ward, Activision

Svenska kritiker

7 recensioner

76

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

Skjutspel

Recensioner

Spel Hubben

8.5 / 10

Höga produktionsvärden, smart multiplayer och en mängd nickningar till det förflutna gör Modern Warfare 2 till en triumferande återkomst...

Varvat

hampus lybeck

7 / 10

GameElite

viktor larsson

8 / 10

I sann cinematisk stil stövlar det senaste Call of Duty ännu en gång in med smutsiga kängor i våra vardagsrum. Spelvärldens svar på den stora actionfilmen har kommit för att ännu en gång ta oss med på en vild åktur med Task Force 141.

Player 1

douglas lindberg

8 / 10

Ibland kan jag fundera på om Infinity Ward förstod vad de höll på med för snart 20 år sedan. De skulle nämligen komma att skapa ett spel, en institution för krigssimulation, som på egen hand ritade om kartan för massorna och samtidigt förkunnade vad som krävdes för att skapa en upplevelse i världsklass, vad som krävdes för att klassas som AAA. På riktigt. Det här var inte Goldeneye 007 och dess bevis på att skjutspel även hörde hemma på konsoler, det var inte heller Halo med sina dubbla styrspakar och utomjordiska atmosfär. Det här var något helt annat. Det här var immersion som vi aldrig sett den förut. Det här, det var Call of Duty.

Videos

Screenshots