Gears 5

Gears 5

släpptes 2019-09-09 av The Coalition, Xbox Game Studios

Svenska kritiker

6 recensioner

81

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)Xbox OneXbox Series X|S

Genrer

SkjutspelÄventyr

Recensioner

Hype

gunner

8.5 / 10

Såga sina fiender är lika kul som vanligt.

GameElite

viktor larsson

7 / 10

Som en långt gående spelserie bär Gears mycket på sina axlar för Microsoft. Tillsammans med Halo och Crackdown utgör det en stor del av Microsofts actionutbud. Det femte spelet i serien följer tätt inpå handlingen från Gears of War 4.

Player 1

andreas lennartsson

8 / 10

Så var det dags igen. Att recensera uppföljare där jag saknar omfattande kunskaper och erfarenheter kring tidigare upplagor börjar bli något av en vana för mig här på sidan. Det är en konst i sig och ett väldigt spännande slags uppdrag. Den här gången är det den femte numrerade uppföljaren i den etablerade Gears of War-serien som hamnat i min recensionsfamn. Och efter en vecka fylld av brutala avrättningar, vrålvackra vyer, kreativ krigsföring och en tillräckligt intressant berättelse för att ständigt driva mig framåt kan jag konstatera följande: Gears 5 är ett ståtligt, om än något kantstött, flaggskepp för Xbox-sidan.

Nördliv

martin "fyghar" johansson

Gears 5 är ett kul spel med en fängslande story. Jag är inte mycket för shooters i vanliga fall, men jag fastnade med det här spelet såpass länge att jag kände att jag var tvungen att ta en paus för att få lite frisk luft, något som var helt nytt för mig.

Videos

Screenshots