Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora

släpptes 2023-12-07 av Massive Entertainment, Ubisoft Entertainment

Svenska kritiker

9 recensioner

76

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

Äventyr

Recensioner

Nördliv

danny larsen

Avatar: Frontiers of Pandora är ett spel som visar upp hur fantastiskt snyggt ett spel kan se ut, att det är Pandora gör det bara bättre. Vad spelet tyvärr lider av är att de har slängt in så mycket saker att göra som känns till slut upprepande eller onödigt gör att sugen tappas efter ett tag. Misstolka mig inte det är ett fantastiska bra spel, men att uppdragen och allt samlande som måste göras gör att huvudhistorian tyvärr faller undan. Men jag rekommenderar det varmt till dig som verkligen vill få uppleva Pandoras fantastiska värld.

GameElite

mats ernofsson

9 / 10

Svenska studion Massive Entertainment har skapat ett bländande vackert spel i Avatar: Frontiers of Pandora.

Loading

oscar westerholm

Det har sedan det utannonserades 2017, varit svårt att undgå Avatar: Frontiers of Pandora som boende i Malmö. Ubisoft-studion Massive Entertainment, som gjorde sig ett namn globalt med de strålande multiplayerspelen Tom Clancy’s The Division (2016) och The Division 2 (2019), upptar ett helt kvarter runt Möllevångstorget. En enorm glasinkapslad byggnad reser sig ur de gamla arbetarkvarteren runt Bergsgatan som ett gnistrande urtidsvidunder i kristall. Vackert – men också lite skrämmande.

PSbloggen

jesper pettersson

6 / 10

Det är dryga hundra år i framtiden och jordens resurser och miljö har helt utarmats. Mänskligheten har börjat utforska andra planeter och har hittat Pandora där det blåa folkslaget lever i harmoni …

Videos

Screenshots