Atomic Heart

Atomic Heart

släpptes 2023-02-21 av Mundfish, Focus Entertainment

Svenska kritiker

8 recensioner

70

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

SkjutspelRollspelÄventyr

Recensioner

Varvat

robert zackrisson

8 / 10

Atomic Heart är en actionpackad bergochdalbana av strider, design och premiss. En industriell domedag med maskiners revolt. Utsökt estetik och tung action bär dock med sig en tunn berättelse och tomma karaktärer.

Spel Hubben

6 / 10

Atomic Heart presenterar en fantasifull utopisk värld där det finns vackra visioner av en alternativ tidslinje, otaliga skrämmande mekaniska kroppar och experimentella varelser, såväl som gravyrer och skrifter på det sovjetiska folkets ande och kulturella symboler.

PSbloggen

jonny lindmark

8 / 10

Året är 1955. I ett alternativt universum har Sovjetunionen tagit ett rejält kliv in i framtiden och deras tekniska utveckling går på högvarv. I spetsen för denna utveckling står den framstående fo…

Loading

jimmy seppälä

Många Bioshock-hungrande fans höjde säkerligen på ögonbrynen när Atomic Heart först visades upp för några år sedan. Spelet, som tydligt drar inspiration från Bioshock, fick svältfödda fans att höja hajpmätaren flera snäpp. Och ja, när man spelar Atomic Heart är det ingen tvekan att det är först och främst Bioshock-spelen som ligger till grund för både mekanik och ytlig tematik. Utvecklarna Mundfish har dock haft svårt att hålla i tyglarna och proppat in fler system än vad som faktiskt behövs, vilket gör att många känns underutvecklade. Och dessutom med en berättelse som är så lövtunn att det nästan är en skymf mot Bioshock att ens nämnas i samma andetag.

Videos

Screenshots