WRC Generations

WRC Generations

släpptes 2022-11-03 av KT Racing, Nacon

Svenska kritiker

4 recensioner

57

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

RacingSimulationSport

Recensioner

Nördliv

mattias malm

WRC Generations bjuder på fartfylld, underhållande och framförallt välgjord bilkörning. Eftersom att det är huvuduppgiften för ett Rallyspel anser jag att spelet gjort sig förtjänt av en utmärkelse. Med det sagt finns det helt klart utrymme för förbättring. Jag skulle önska att man i framtiden gör det biltekniska mer begripligt och att man är mer tydlig med vilka specialfunktioner för att det inte ska flyga spelare över huvudet. I övrigt önskar jag mer variation på specialsträckor och bilklasser. Trots detta tycker jag definitivt att det är värt att införskaffa spelet om man gillar Rallyspel.

Senses

henric brandt

6 / 10

WRC Generations är ett super-detaljerat racingspel som verkligen vill ge spelaren upplevelsen av allt som har med racing att göra. Men detta blir på gott och ont. Realismen förtar mycket av spelglädjen och leder tyvärr ofta till en hel del frustration istället.

GameElite

roger nilsson

6 / 10

WRC 9 och WRC 10 var väldigt lika varandra. Har man i WRC Generations lyckats skapa ett spel som känns nytt och fräscht.

Gamereactor

petter hegevall

5 / 10

Kylotonn Games sista officiella WRC-spel är inte den polerade svansång som Hegevall hade hoppats på utan snarare ett spel fyllt av besvikelser...

Videos

Screenshots