World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands

släpptes 2020-11-23 av Blizzard Entertainment

Svenska kritiker

4 recensioner

83

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)Mac

Genrer

Rollspel

Recensioner

FZ

mattias frost

4 / 5

Blizzards bild av helvetet får FZ:s Mattias Frost att gräva djupt i betygssäcken.

GameElite

viktor larsson

9 / 10

Det var länge sen jag satte min fot i Azeroth. Nästan som att jag hade glömt hur det kändes att vara en rosahårig gnom med en oproportionerligt stor sköld. Så snart jag loggade in, hörde den bekanta musiken och såg världen breda ut sig framför mina fötter började mina minnen att återvända. Minnen av en svunnen tid i ett främmande land. Jag var hemma igen. Hemma i Azeroth.

Nördliv

peter tjernström

World of Warcraft: Shadowlands är en bra expansion. Det är i alla fall det jag tycker. Jag vet att många inte gillar den "tvingade" storyn i expansionen eller hur man inte är jättemobil i The Maw. Alla dessa saker är dock väldigt subjektiva. Både The Maw och Torghast är nya delar av spelet som jag tycker är riktigt roliga, de lägger en ny känsla över ett spel som många ser som likadant sedan de spelade det för tre år sedan. Detta kanske är lite tidigt att säga men jag tror att detta kommer vara en av WoWs bästa expansioner för mig.

Gamereactor

ricardo c. esteves

8 / 10

16 år efter premiären är Blizzards hyperpopulära onlinerollspel fortfarande relevant. Gamereactor har delat ut betyg till den senaste expansionen...

Videos

Screenshots