Warcraft III: Reforged

Warcraft III: Reforged

släpptes 2020-01-28 av Blizzard Entertainment

Svenska kritiker

4 recensioner

57

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)Mac

Genrer

Realtidsstrategi

Recensioner

Spel Hubben

4 / 10

Striden om Azeroth är ett långt, komplext krig med många olika försök att invadera planeten och göra den till en bastion för någon eller annan ond makt. Warcraft III hittar planeten som håller på att bli belägen av armén av Burning Legion, samtidigt som dom hanterar den odöda Scourge. Människor, orcher, odöda, alver, troll och Tauren kommer alla att involveras i ett uppmaning till krig.

Player 1

dante enocson

7 / 10

Blizzards långtgående flaggskepp i Warcraft-serien fick sin start 1994 med Warcraft: Orcs and Humans. Snabbt året efter kom uppföljaren Tides of Darkness. Sen dröjde det till 2002 innan Warcraft 3: Reign of Chaos träffade marknaden som en käftsmäll från klar himmel (ja, det förtjänar två metaforer i en). Även om du inte har spelat Warcraft 3 har du sannerligen haft många timmar med någon av genrerna som spelet uppfann eller åtminstone populariserade. Tower Defence, Dota, League of Legends och säkert tusen andra hyllningar och kloner. WC3 kanske inte gjorde det först, men de gjorde det nog banne mig bäst. Realtidsstrategi och basbyggande, hjältar med rollspelselement, en handling av så episka proportioner att det numera finns sju (!) World of Warcraft expansioner.

Nördliv

joel svahn

En fars utan dess like med ett faktiskt bra spel som kommit i kläm. Ingen ny UI, inga snygga mellansekvenser och "nya" modeller. Ta inte i det med tång.

Gamereactor

6 / 10

Kim Orremark lämnar oss på Gamereactor idag och avslutar sin resa här med recensionen av sitt gamla favoritspel...

Videos

Screenshots