Valkyrie Elysium

Valkyrie Elysium

släpptes 2022-09-28 av Square Enix, Soleil

Svenska kritiker

4 recensioner

60

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4PlayStation 5

Genrer

RollspelHack and slash/Beat 'em up

Recensioner

M3

p-a knutsson

3.5 / 5

16 år efter den andra delen i Valkyrie Profile-sagan, gör serien en lika oväntad som välkommen comeback.

Player 1

douglas lindberg

5 / 10

Har du drömt om att rädda världen från undergång samtidigt som ditt utsläppta hår piskar dig i ansiktet medan du fäller drypande kommentarer om hur cool du är? Nu kan drömmen besannas. Valkyrie Elysium är här och slår på den stora trumman om livets maktbalans och dess tillkortakommanden. Dra på dig stövlarna, vässa svärden och finslipa besvärjelserna, nu ska vi bege oss till Midgård i jakten på själar som behöver hjälp.

Loading

aleksandar buntic

Valkyrie Elysium är ett actionorienterat japanskt rollspel, där utvecklarna valt att tolka den nordiska mytologin. Eller kanske snarare lånar vissa element från den för att skapa sin egna myt. Det är ännu ett försök från Square Enix att lyfta fram en bortglömt serie från sitt stora galleri av sådana. Senaste delen i serien var ett mobilspel som inte riktigt lyckades etablera sig i väst. Innan dess var det över ett decennium sedan vi fått ett nytt Valkyrie-spel, i form av Valkyrie Profile: Covenant of the Plume till Nintendo DS.

PlayZine

tommy

Mänskligheten är vid ruinens brant och Odin är skadad efter en mäktig strid med Fenrir. Därför får valkyrian Maria, Odins vasall, bege sig ut för att rädda världen i ett äventyr som kretsar kring n…

Videos

Screenshots