Twelve Minutes

Twelve Minutes

släpptes 2021-08-19 av Annapurna Interactive, Luis Antonio

Svenska kritiker

6 recensioner

79

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)AndroidiOSPlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

Peka och klickaPusselÄventyrIndie

Recensioner

Spel Hubben

amelia

9.5 / 10

En man kommer hem till sin lilla lägenhet, hälsar sin fru och de två pratar kärleksfullt. Men inom de närmaste fem minuterna kommer en polis att bryta in, knyta dem båda, anklaga kvinnan för att ha mördat sin far och slutligen strypa mannen medvetslös. Vid denna tidpunkt återställs tiden och maken ryckes mystiskt tillbaka till det ögonblick som han kom till lägenheten. Han har Twelve Minutes på sig att räkna ut vad hans fru har gjort och varför. Och han kommer att leva samma Twelve Minutes om och om igen tills det är löst.

Player 1

alexander cederholm

Jag tycker om både tidsloopar och s.k. enclosed spaces-genren inom film. Spel har länge visat att de kan använda tidsloopar effektivt och genom att placera dig i centrum och i kontroll ger denna cirkulära gameplay dig en känsla av inverkan och upptäckt som är svår att efterlikna i film.

Nördliv

mattias malm

Twelve Minutes bjuder på ett mysterium som följer med i spelarens huvud även när spelet är avstängt. Lysande skådespel och välgjort kroppsspråk på de lika välskrivna karaktärerna gör det här till en upplevelse jag inte kommer vilja släppa taget om i första taget. Det är utan tvekan en rekommendation och nu får ni ursäkta, men jag måste starta upp spelet igen.

FZ

fredrik eriksson

3 / 5

Klassiskt pekande och klickande i en udda loop som desperat vill vara mer än det är.

Videos

Screenshots