The Falconeer

The Falconeer

släpptes 2020-11-10 av Tomas Sala, Wired Productions

Svenska kritiker

5 recensioner

63

Om spelet

Plattformar

LinuxPC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|SGoogle Stadia

Genrer

SkjutspelRollspelSimulationÄventyrIndie

Recensioner

Spel Hubben

kenta

8 / 10

Helt otroligt att en person har gjort detta spelet och det märks! Det senaste tillskottet till den ensamma utvecklarklubben är en del av Xbox Series X|S-lanseringsuppsättningen och sätter synen högt i molnen.

Nördliv

jesper gustavsson

The Falconeer är ett spel med unika vyer från en falkrygg. Du spelar som en falkryttare på ett öppet hav som kallas för det Ursee där det pågår en ständig kamp mellan olika fraktioner som du får veta mer om genom berättelsen. Tyvärr präglas spelet av monotona uppdrag och klumpiga kontroller. Därför har jag svårt att rekommendera det om du inte nöjer att flyga omkring och skjuta lite här och var.

Senses

henric brandt

7 / 10

The Falconeer är ett lite annorlunda flygspel med vackra vyer och spännande uppdrag.

Player 1

alexander cederholm

4 / 10

I Water World-inspirerade Ursee rasar det politiska konflikter i Game of Thrones-klass och bataljer utkämpas på och ovanför det enorma världshavet. Själv axlar du rollen som kavallerisoldat som istället för häst rider på en enorm falk. The Falconeer är i sin grund ett flygactionspel från fågelrygg där den ensamma utvecklaren Tomas Sala har skapat en rik spelvärld konstruerad av nakna texturlösa polygoner men som samtidigt är fattig på innehåll och finess.

Videos

Screenshots