The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

släpptes 2019-08-29 av Bandai Namco Entertainment, Supermassive Games

Svenska kritiker

7 recensioner

52

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

Äventyr

Recensioner

Player 1

david nylander

4 / 10

Det börjar med en klassisk setup. Ett bekymmersfritt ungdomsgäng ger sig ut för att rota omkring i ett övergivet skeppsvrak, supa till och partaja, kanske hångla lite – ni hajar. Ett väl använt upplägg för en skräckfilm, men däremot inte lika vanligt i skräckspel. Tyvärr går The Dark Pictures Anthology: Man of Medan sedan i precis samma fälla som många av de skräckfilmer det hämtar sin inspiration ifrån: jumpscares. Jag är så jäkla trött på jumpscares!

PlayZine

tommy

3 / 5

Supermassive Games gav oss Until Dawn (läs gärna recensionen) för fyra år sedan, och nu är studion tillbaka med ett nytt berättelsedrivet äventyr med skräcktema. Efter en intressant prolog träffar …

GameElite

mats ernofsson

5 / 10

Du befinner dig på ett stort fartyg tillsammans med skelett, zombieliknande varelser och andra fiender.

Nördliv

danny larsen

The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan levererar oss ett skräckspel där du själv sätter gränsen för hur det ska gå för dina karaktärer. Spelet ger oss bra design, karaktärer man kan älska och hata, känslor över hela spektrumet och valmöjligheterna. Även med någon bångstyrig kontroll och ibland några förutsägbara händelser så levereras spelet en bra skräckupplevelse för fansen av skräckspel och det här är verkligen ett . . .

Videos

Screenshots