The Dark Pictures Anthology: Little Hope

The Dark Pictures Anthology: Little Hope

släpptes 2020-10-30 av Supermassive Games, Bandai Namco Entertainment

Svenska kritiker

4 recensioner

70

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

Äventyr

Recensioner

Nördliv

jesper gustavsson

The Dark Pictures Anthology: Little Hope är den senaste delen i den populära skräckantologin. Vi följer ett par collegestudenter som hamnar i en öde by där det ryktas om häxkonst och andra hemskheter. Spelet har en intressant berättelse med en hel del skräckmoment, så många att man snabbt blir immun. Denna immunitet amplifieras av den ytterst mörka färgskalan spelet har. Trots det är det ett bra spel där valen du tar känns meningsfulla, vilket tillsammans med spelets längd gör att det får högt omspelningsvärde. Att spelet har ett riktigt bra soundtrack och välintegrerade ljudeffekter hjälper ju förstås lite. Ett bra köp för dig som gillar spel med bra story och meningsfulla val!

PSbloggen

kristoffer nyrén

8 / 10

Att kunna ladda om senaste kontrollpunkten efter att ha förlorat i ett spel är för det mesta ett välkommet inslag. I skräckspel förtar det däremot lite av spänningen; att bli jagad av en demon blir…

MovieZine

moviezine

Samla kompisarna, bunkra upp med snacks och förbered er på en skräckfylld natt i byn "Little Hope". Den andra delen i The Dark Pictures skräckantologi är äntligen här.

Gamereactor

6 / 10

I den andra delen av The Dark Pictures-antologin vankas det häxjakt och Wigert har lirat igenom äventyret i hopp om att få stena kärringar och bränna ockulta gubbar på bål.

Videos

Screenshots