The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

släpptes 2021-10-22 av Bandai Namco Entertainment, Supermassive Games

Svenska kritiker

7 recensioner

68

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

Äventyr

Recensioner

Spelkväll

4 / 5

House of Ashes är den bästa delen hittills i The Dark Pictures Anthology tack vare den intressanta storyn, spännande actionsekvenser och välskrivna karaktärer.

PSbloggen

jonny lindmark

9 / 10

Det är få spel på senare år som har fått mitt hjärta att bulta på samma sätt som Super Massive Games olika alster. Det slasher-aktiga Until Dawn (9/10) var startskottet för en blodig och skrämmande…

MovieZine

alexander kardelo

2 / 5

I det tredje ”The Dark Pictures”-spelet släpps vi ned i monstertäta grottor. Låter både klaustrofobiskt och läbbigt, men det blir snabbt frustrerande tråkigt i mörkret.

Nördliv

danny larsen

The Dark Pictures Anthology House of Ashes är ett spel som utvecklar och går lite framåt. Förbättrad kameraöverblick av världen och tydligare funktioner i spelet gör att frustration över QTE inte kommer bli lika mycket. Spelet målar upp ett krigshärjat Irak och vi får ta del av soldater från båda sidorna, kan de överkomma sina initiala instinkter eller faktiskt samarbeta för deras överlevnad. Spelet har sina skavanker här och var, men överlag så övervinner vad spelet levererar dem. Spelet är precis som dess två föregångare ett bra köp, greppa en kompis och spela lite nu.

Videos

Screenshots