The Ascent

The Ascent

släpptes 2021-07-29 av Curve Digital, Neon Giant

Svenska kritiker

5 recensioner

66

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

SkjutspelRollspelÄventyrIndie

Recensioner

Spel Hubben

mr x

7.5 / 10

Utan något eget fel har The Ascent lite av ett berg att bestiga. Med sin cyberpunk-angränsande sci-fi-värld kan du inte låta bli att göra några jämförelser med Cyberpunk 2077, vilket alltid skulle bli en tuff handling att följa, även med all sin dåliga press. Trots min oro har The Ascent visat sig vara ganska bra.

Gamereactor

niclas wallin

7 / 10

Niclas har satt tänderna i Neon Giants cyberpunkäventyr och han är till stor del imponerad av svenskarnas första spel...

Nördliv

danny larsen

The Ascent är ett cyberpunk tematiskt spel som ger oss en mörk bild av en värld där företag styr och äger oss alla som ägodelar. Men också hur det är att ta sig från botten av världen i jakten på sanningen och kanske se glimten av friheten. Spelet levererar en härligt och köttigt gameplay med en levande värld som du kan utforska och forma din karaktär som du vill ha den. Spelet kommer såklart inte vara ett spel för alla gamers därute, men för dig som som vill grotta ner dig i underjorden med din hagelbrakare i näven och utforska hemska företag hemligheter som vill äga dig så är det här helt klart ett riktigt bra köp!

FZ

joakim kilman

3 / 5

En läcker cyberpunkvärld som bländar även när sprickorna i fasaden framträder.

Videos

Screenshots