Tekken 8

Tekken 8

släpptes 2024-01-26 av Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Studios

Svenska kritiker

6 recensioner

92

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

Fighting

Recensioner

PSbloggen

johan lindros

9 / 10

Jag kanske inte skulle kalla mig själv för en expert på fightingspelsgenren, men det har alltid varit en genre som jag har varit intresserad av. Många av spelen har väldigt höga ingångströsklar för…

Senses

christian magdu

8 / 10

Tekken 8 bygger vidare på världens kanske bästa fighting-serie. Det är snyggt, kontrollerna är supertighta och det nya Heat-systemet är riktigt spännande. Samtidigt kan vi sakna lite nytänk och nya lägen.

Nördliv

martin "fyghar" johansson

Tekken 8 är ett spel som vem som helst kan sätta sig med och snart förstå hur det ska spelas. Arcade Quest är en riktigt bra tutorial som inte kastar all information på dig direkt, utan tar en sak i taget och du får lära dig hur mekaniker fungerar i ditt tempo. Storyn är intressant och känns betydligt bättre än vad den har gjort i sina två senaste föregångare. Jag är rätt säker på att alla som sätter sig och testar på det här spelet kommer ha en kul stund, oavsett om det är i vanliga fighter eller om det är i Tekken Ball, eller något helt annat. Med det sagt, får Tekken 8 utmärkelsen Toppklass!

GameElite

steve gilman

9 / 10

Nu är den här. den sjunde reinkarnationen av Tekken 8. Är spelet större, bättre och tuffare än föregångarna? GameElites skribent Steve vet. Han har nämligen synat Tekken 8 in i minsta detalj.

Videos

Screenshots