Team Sonic Racing

Team Sonic Racing

släpptes 2019-05-21 av Sumo Digital, Sega

Svenska kritiker

5 recensioner

70

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo Switch

Genrer

RacingArkad

Recensioner

Nördliv

maxx löfström

Team Sonic Racing revolutionerar inte genren, men det gör inget. Spelet är svårt att lägga ifrån sig, och gillar du denna genre, så är det kul att se Sonic än en gång vina förbi (om än i en bil). Så utsmycka dina bilar i guld och led ditt lag till seger, för detta är en klar rekommendation! Det är ett bra köp kan man lugnt säga!

PSbloggen

jonny lindmark

8 / 10

Det finns nog många spelintresserade människor ute i världen som är av åsikten att Segas blå igelkott Sonic har en något skamfilad image. Jag tänker inte bara på den kommande filmen vars design av …

Player 1

andreas lennartsson

7 / 10

Jag är egentligen ingen stor förespråkare av att jämföra spel jag recenserar med tidigare utgåvor i den aktuella spelserien eller titlar i en liknande stil. Ibland kan det såklart vara en nödvändighet när du som spelare vill veta ifall det är värt att spendera 600 kronor på ett nytt spel eller om fjolårets utgåva duger lika bra. Oftast vill jag ändock tro att ett spel bedöms bäst utifrån vad det är när det står på egna ben och inte hur det står sig gentemot konkurrenterna. Team Sonic Racing lägger sig någonstans mitt emellan. Eftersom kart-genren givetvis har en tydlig herre på täppan med den mustachprydde rörmokaren i huvudrollen är det lätt att alla nya slagskämpar jämförs med herren i fråga. Och med den målbilden når inte Sonic riktigt ända upp till bergstoppen, men utan Marios hägrande målbild är Team Sonic Racing en fartfylld, färgglad och överraskande fräsch tappning av den populära genren.

FZ

fredrik eriksson

3 / 5

Idén om att den som kommer först inte alltid vinner gör detta till mer än "Sonic Kart".

Videos

Screenshots