Sword Art Online: Alicization Lycoris

Sword Art Online: Alicization Lycoris

släpptes 2020-07-09 av Aquria, Bandai Namco Entertainment

Svenska kritiker

5 recensioner

53

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo Switch

Genrer

RollspelÄventyr

Recensioner

Varvat

daniel rydelius

7 / 10

Alicization Lycoris är kanske det bästa spelet i serien med en stark berättelse, intrikat stridssystem och stor värld. Efter en dålig release följt av patcher och uppdateringar är nu det bästa tillfället att uppleva detta episka äventyr.

Player 1

josefin wennergren

3 / 10

Sword Art Online: Alicization Lycoris  ( i fortsättningen kallat SAO:AL) är ett mycket estetiskt tilltalande (om man gillar anime) spel, men det ser ut och fungerar ungefär såhär:

GameElite

steve gilman

7 / 10

Venture into The Underworld

Nördliv

danny larsen

Sword Art Online: Alicization Lycoris är ett anime JRPG baserad på den populära serien. Spelet ser ut och låter som serien, men känslan i spelet är utdragna dialoger som bara maler på i oändlighet, samt laddningstider som V-Sync kan lösa?! Spelet känns extra utdraget med dialog och man får bara små smakbitar av det riktiga spelet som är gömt här i. För dig som älskar dialoger och Sword Art Online så kan det här vara något för dig, men för oss andra så rekommenderar jag er att kolla upp spelet genom gameplay där du får se spelet spelas och sen avgöra. För mig så var den här upplevelsen tyvärr bara en besvikelse.

Videos

Screenshots