Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

släpptes 2021-02-12 av Nintendo, Nintendo EAD Tokyo Software Development Group No.1

Svenska kritiker

7 recensioner

78

Om spelet

Plattformar

Nintendo Switch

Genrer

PlattformÄventyr

Recensioner

Varvat

hampus lybeck

6 / 10

Jodå govänner, Nintendo har prånglat ut ytterligare en välgjord och välsmord kassett med vår favorit bland stereotypa knubbiga rörmokare med postadress Brooklyn (så var det förr iallafall, kanske är det retconnat nuförtiden, som det heter). Eder tillgivne har gjort sitt bästa för att delge världen sin lärda åsikt, men i rådande pandemitider har det visat sig att tid till att spela och skriva emellanåt är en bristvara, vilket föranleder att denna recension inte publiceras förrän en månad efter release. Så kan det gå.

GameElite

mats ernofsson

8 / 10

Två spel i ett. Wii U-spelet Super Mario 3D World dammas av och får sällskap av det nya spelet Bowser’s Fury.

Senses

christian magdu

9 / 10

Nintendo ger oss inte bara en Swich-remake av ett klassiskt Mario-äventyr - de ger oss även en mycket trevlig bonus i form av ett extraspel!

Nördliv

jesper gustavsson

Super Mario 3D World är precis lika bra som jag minns det från Wii U, men några små justeringar har gjorts på karaktärernas hastighet och ett välintegrerat fotoläge och Bowser’s Fury är ett unikt äventyr som fungerar lite som en indikation på vart Mario är på väg i framtiden. Det enda jag kommer på som kan hanteras bättre är onlineläget, men det beror mer på spelets servrar än spelet i sig. Från mig får det här spelet utan tvekan:

Videos

Screenshots