Steelrising

Steelrising

släpptes 2022-09-08 av Nacon, Spiders

Svenska kritiker

9 recensioner

68

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

RollspelHack and slash/Beat 'em upÄventyr

Recensioner

Varvat

daniel rydelius

7 / 10

Steelrising tar souls-genren i en ny och spännande riktning och gör den på samma gång lättillgänglig. Denna dubbel-A-produktion från Spiders imponerar och underhåller trots att den inte är lika vass som inspirationskällan.

Senses

henric brandt

6 / 10

Steelrising är ett gotiskt steampunk-actionrollspel, som utspelar sig under franska revolutionen. Kombinationen historia och robotar är riktigt kul! Problemet är bara att spelmekniken är tidvis undermålig och grafiken är snygg som stillbild, men att animationerna inte håller måttet.

Teknikhype

kevin

7.8 / 10

Steelrising är ett väldigt roligt souls liknande spel även fast de må vara lite enkelt jämfört med andra souls liknande spel men jag vet inte om jag skulle betala nära 640 kr för det, det känns inte som att storleken och komplexiteten i spelet mäter upp till detta och jag får mer känslan av att detta är ett mindre Indie-spel men med souls-andan.

PSbloggen

jonny lindmark

8 / 10

Paris 1789. Ett utbrett missnöje bland det franska folket har exploderat i en kavalkad av kaos, våld och förvirring. Överklassens pampiga livsstil har blivit ett rött skynke för arbetarklassen och …

Videos

Screenshots