Star Wars: Squadrons

Star Wars: Squadrons

släpptes 2020-10-01 av Electronic Arts, Motive Studios

Svenska kritiker

8 recensioner

73

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneWindows Mixed RealitySteamVRPlayStation VROculus Rift

Genrer

SkjutspelSimulation

Recensioner

Varvat

daniel onemark

8 / 10

Star Wars Squadrons får mig att titta på VR-headset med samma ögon som jag såg Nintendo 64 och det första Rogue Squadron-spelet som barn med. Det är i och för sig ett förbaskat häftigt spel även utan.

Senses

henric brandt

8 / 10

Upplev hur det är att vara en rymdstridspilot på både den mörka och ljusa sidan i EAs extremt välgjorda Star Wars-universum.

Player 1

andreas lennartsson

7 / 10

Att skapa ett spel baserat på en välkänd licens kan både vara en hjälpsam språngbräda och ett utmanande farthinder. Spelet kommer omgående få en kräsen men entusiastisk spelarbas endast baserat på världen och karaktärerna de älskar. Samtidigt krävs det extra mycket arbete för att locka in spelare som inte tilltalas av världen i fråga. Detta är ett dilemma som tacklas i Star Wars: Squadrons. För oss som älskar rymdoperans färgsprakande värld bjuder spelet på en många gånger bländande upplevelse, och även om de som inte dras till Star Wars-världen kommer hitta mindre att gilla bjuder spelet likväl på en hel del spelmekaniska godbitar.

PSbloggen

martin svennberg

7 / 10

Möjligheten att sätta sig i cockpiten på en X-vinge eller en Tie Fighter och drämma till motståndet hårt, är en känsla som många Star Wars-entusiaster älskar. Det är en upplevelse vi fick redan 199…

Videos

Screenshots