Source of Madness

Source of Madness

släpptes 2021-09-22 av Carry Castle, Thunderful Publishing

Svenska kritiker

4 recensioner

43

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

PlattformRollspelÄventyr

Recensioner

Senses

henric brandt

4 / 10

Source of Madness har verkligen en annorlunda look och ser ut som om det direkt är från sidorna ur en HP Lovecraft-bok. Tyvärr är spelet onödigt svårt och blir snabbt ganska irriterande, då den tidvis för kreativa grafiken leder till en del förvirring om vart du kan gå.

PSbloggen

johan lindros

5 / 10

Med tanke på hur många omgångsbaserade spel som har släppts genom åren börjar det bli felaktigt att kalla roguelike-konceptet för en trend, då det snarare har blivit en subgenre. Det finns dock väl…

Player 1

david nylander

4 / 10

Ända sedan jag för första gången spelade brädspelet Arkham Horror har jag känt en dragning till Lovecraft-universumet och allt som hör dit. Stora, ohyggliga monster, uråldriga och hemskare än vad som kan uttryckas i ord är ju ett skithäftigt koncept. Det var superspännande att få ikläda sig rollen som en utredare på gränsen till vanvett och resa mellan främmande dimensioner för att luska i monstrens ursprung. Det här ville jag ha mer av! Därför såg jag så småningom till att skaffa mig en av den smått sinnesrubbade skräckförfattarens många novellsamlingar, närmare bestämt en som innehöll den kanske mest kända novellen: The Call of Cthulhu.

Nördliv

martin "fyghar" johansson

På det stora hela är det här inget dåligt spel rent spelmekaniskt. Mina problem med spelet är de estetiska valen man har gjort som sänker min spelglädje något avsevärt. Men man kan få avsevärt sämre spel för 200 kronor, fast jag hade nog ändå väntat till rean.

Videos

Screenshots