Silt

Silt

släpptes 2022-06-01 av Spiral Circus, Sold Out

Svenska kritiker

3 recensioner

75

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

PlattformPusselÄventyrIndie

Recensioner

Nördliv

mattias malm

Vill man ha en fängslande upplevelse som verkligen osar av atmosfär, gör man helt rätt i att införskaffa Silt. Den handmålade grafiken ger en surrealistisk stämning som i kombination med den fantastiska ljudbilden, gör spelet till en illavarslande upplevelse där det känns som att faror lurar i varenda skugga. Responsen lämnar lite att önska när snabba knapptryck ska göras, men de tillfällena är som tur var väldigt få och påverkar således inte slutbetyget. Även om speltiden är kort känner jag att det här är en av de starkaste upplevelserna hittills i år som jag rekommenderar till alla.

Player 1

david nylander

7 / 10

Gång på gång överraskas jag av hur små, korta spelupplevelser lyckas ge mig lika mycket spelglädje som stora, feta AAA-titlar. Det är som om jag efter att ha spelat ett spel med större budget och höga produktionsvärden undermedvetet börjar bilda något slags misstro för mindre spel. Vilken tur då att det finns titlar som bubblar upp till ytan för att sätta mig på plats.

PSbloggen

jonny lindmark

8 / 10

Vissa spel rör sig i ett område som gör att de nästan är lika mycket konstverk som spel. Ofta består de av ett blygsamt och nerskalat upplägg som ramas in av en annorlunda och framträdande visuell …

Videos

Screenshots