Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice

släpptes 2019-03-22 av FromSoftware, Activision

Svenska kritiker

6 recensioner

92

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneGoogle Stadia

Genrer

Hack and slash/Beat 'em upÄventyr

Recensioner

GameElite

roger nilsson

9 / 10

From Software, utvecklaren av Dark Souls är tillbaka. Är Sekiro: Shadows Die Twice lika oförlåtande?

PSbloggen

jesper pettersson

10 / 10

Den japanska studion From Software med Hidetaka Miyazaki i spetsen har under de senaste tio åren blivit en utvecklare med en nästan manisk följarskara efter den framgångsrika actionrollspelsserien …

Player 1

andreas lennartsson

8 / 10

Jag står på ett hustak och blickar ut. Allt för många gånger har det där förbaskade träsktrollet hemsökt mig i mina dagdrömmar. Allt för många gånger har han krossat mig mot den hårda marken. Men den här gången är annorlunda. Den här gången är jag förberedd. Jag har lärt mig hans mönster och hans svagheter. Jag har samlat på mig alla verktyg och förnödenheter jag kan tänkas behöva. Den här gången ska trollet dräpas. När striden börjar försvinner allt mitt mod ut genom fönstret. Trots det håller jag mig till planen och arbetar metodiskt för att få ner hans hälsa. Trollet gör sitt yttersta för att greppa, sparka och kasta, men det räcker inte. Min fiende ligger snart död vid mina fötter och jag är i den stunden oövervinnerlig. Ingenting kan stoppa mig nu. De där marksoldaterna som strosar runt en bit fram är inte längre någon utmaning för mig. Det ska jag visa dem.

Nördliv

lovisa fischerström

Är det ett ord jag ska beskriva Sekiro med så är det SVÅRT, på alla sätt det går att vara svårt på. Förundransvärt nog gör det mer att du snarare vill bli bättre och lära dig, än att ge upp och spela något lättare. Men förbered dig med en hel del tålamod så har du många timmars spelande framför dig.

Videos

Screenshots