Season: A Letter to the Future

Season: A Letter to the Future

släpptes 2023-01-31 av Scavengers Studio

Svenska kritiker

4 recensioner

77

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4PlayStation 5

Genrer

RollspelÄventyrIndie

Recensioner

Player 1

alexander cederholm

7 / 10

Jag minns tydligt stunden då jag upptäckte att det fanns väldigt lite av mitt liv foto-dokumenterat mellan 00-talets början och in till dess mitt. Det var i skarven mellan det analoga och det digitala fotot, och när jag började klara mig själv. Det fanns inga föräldrar att förlita sig på som ständigt jagade mig med en kamera, som kunde dokumentera mitt liv. Den insikten skrämde mig och har gjort mig mer och mer till en arkivarie genom åren. 

PSbloggen

jesper pettersson

8 / 10

Jag har sagt det förut, och det är värt att repeteras – ett bra spel är ett spel som lyckas frammana känslor hos spelaren oavsett vilka känslor det handlar om. I SEASON: A letter to the futur…

Loading

jimmy seppälä

Det råder ingen brist på skildringar av världens undergång. Oavsett om det är horder av monster, maktgalna regenter eller mystiska virus som muterar och tar över mänskligheten kan man inte säga att spel inte skildrar världens, som vi känner till den, slut. Jag har dock inte spelat något annat spel som tar slutet med sådan ro som Season: A Letter to the Future där mitt jobb blir att anteckna, spela in och minnas världen som den ser ut innan den tar slut.

FZ

jonas vågström

4 / 5

Den sista tiden tillbringas trampandes på en cykel. Världen dör och frågor kräver svar.

Videos

Screenshots