Sea of Stars

Sea of Stars

släpptes 2023-08-28 av Sabotage

Svenska kritiker

3 recensioner

80

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

RollspelTurordningsbaserad strategiÄventyrIndie

Recensioner

Nördliv

peter lindqvist

Sea of stars är mysigt. Det går inte att hitta några andra adjektiv. Det är också ett riktigt bra spel för någon som vill bli introducerad till en värld av magi, rollspel och underbar musik. Oavsett om du är nybörjare till en genre som har funnits lika länge som tv-spel, eller om du är en veteran som spelade Zork på din PDP-10, kommer du att tycka om Sea of stars på grund av den varma känslan i ditt bröst som det efterlämnar.

Loading

amanda seppälä steén

Att Sabotage Studio besitter den rätta fingertoppskänslan för att spela på konsumentbasens nostalgisträngar blev vi varse för fem år sedan när de debuterade med The Messenger – en tvådimensionell plattformare som bjuder på en resa tillbaka till ungdomens dagar, då TV-apparaterna var bastanta och internet inte ens hunnit bli en fluga. Gissningsvis hade få klandrat skaparna om de velat fortsätta på samma bana och leverera en uppföljare härnäst, spelet fick trots allt ett oerhört varmt mottagande, men de valde istället att ta sin kreativitet i en annan riktning. Från plattformshoppande till turordningsbaserat rollspelande.

Gamereactor

joakim sjögren

8 / 10

The Messenger-utvecklarna fortsätter att slunga ur sig läckra pixlar och medryckande melodier, och nya Sea of Stars är ytterligare bevis på studions eminenta förmåga...

Videos

Screenshots