Scarlet Nexus

Scarlet Nexus

släpptes 2021-06-24 av Bandai Namco Studios, Tose, Bandai Namco Entertainment

Svenska kritiker

8 recensioner

69

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

RollspelÄventyr

Recensioner

Varvat

daniel rydelius

8 / 10

Scarlet Nexus överraskar med en slående anime- och manga look, intensiva och spektakulära strider som blandar närstrid och övernaturliga krafter på ett härligt skruvat sätt, medan monster och stridsmekanik känns genuint unika. Scarlet Nexus är ett kvalitativt japanskt rollspel med få tillkortakommanden. Anime-fans se hit!

Hype

ikto

7 / 10

MovieZine

anders eklöf

3 / 5

Det neonlysande actionrollspelet "Scarlet Nexus" levererar snygg animeinspirerad grafik och intensiva strider, men också platt berättande och ett rörigt världsbygge.

Player 1

andreas lennartsson

7 / 10

Jag har länge varit lite intresserad av de japanska actionrollspelen. Problemet har varit att majoriteten av de senaste titlarna som kommit ut redan haft mangaböcker, TV-serier eller sjuttioelva andra spel i ryggen. Detta har i sin tur inneburit att de färgsprakande och redan komplicerade fantasivärldarna inte känts särskilt inbjudande för en gröngöling som mig. Därför blev jag glad när jag upptäckte Scarlet Nexus, ett spel och en spelvärld som står på mer eller mindre egna ben. Det betyder visserligen inte att jag förstår allt som händer, men nu får jag åtminstone en ärlig chans att på riktigt doppa tårna i genren.

Videos

Screenshots