Saints Row: The Third Remastered

Saints Row: The Third Remastered

släpptes 2020-05-22 av Deep Silver Volition, Deep Silver

Svenska kritiker

5 recensioner

68

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

SkjutspelRacingÄventyr

Recensioner

Player 1

andreas lennartsson

8 / 10

När det gäller att sälja in en så kallad remaster hos spelare kan du som spelmakare försöka sätta bollen i två olika hörn. Antingen siktar du mot den nostalgiska köparskaran som redan upplevt äventyret massvis med gånger men som likväl kommer köpa den nya versionen och mysa med alla fina minnen. Om inte detta låter som din grej kan du välja att polera nyversionen till den grad att även nya spelare som är vana vid dagens standard är villiga att ge spelet en chans. Du kan såklart också kopiera taktiken som använts i Saints Row: The Third Remastered och skjuta bollen i bägge hörnen samtidigt.

PSbloggen

jonny lindmark

8 / 10

Det är svårt för mig att inte jämföra spelserien Saints Row med Grand Theft Auto. Att beskriva Saints Row som Grand Theft Autos galna kusin är nog inte långt från sanningen. De är lika både till ut…

Gamereactor

6 / 10

Saints Row: The Third är tillbaka... igen... och vi har återigen recenserat Volitions nio år gamla klassiker...

Nördliv

emil nordström

Det finns mycket att gilla här. Gigantisk variation i vad man kan göra. Allt är som en kaotisk b-film och allt osar tidigt 2000-tal. Problemen är dock att nya spelare känner sig vilsna och att de grafiska uppdateringarna överskuggas av alla buggar dessa medför. Det är därför svårt att rekommendera detta till någon som inte verkligen älskar open world kaos. Älskade du spelet i sin ursprungliga form är remastern värd att skaffa pga alla fina grafiska uppdateringar.

Videos

Screenshots