Riders Republic

Riders Republic

släpptes 2021-10-28 av Ubisoft Annecy

Svenska kritiker

4 recensioner

77

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|SGoogle Stadia

Genrer

RacingSimulationSport

Recensioner

Player 1

douglas lindberg

7 / 10

Lördagkväll, 20:34. Baren är i princip tom på människor förutom stammisarna som sitter och trycker i sitt sedvanliga hörn. Dörren öppnas och ger ett gnisslande ljud till svar. In kliver han, ståtlig och självsäker men en aning bortglömd. “Vem är det där?” frågar den ena stammisen med en anspänd blick till den andra. “Det måste vara han, Steep” svarar mannen med en osäker ton. Spekulationen stämmer, det är Steep, och han går fram till bardisken med bestämda steg, beställer det vanliga innan han tittar till höger om sig. Där sitter hon. The Crew 2. Öppen och vacker med en polerad yta. Även hon är ensam, ingen vill ha henne längre. Ingen förutom Steep. Deras blickar möts, gnistor skapas. Resten av kvällen är preskriberad men nio månader senare föds deras kärleksbarn, en orädd och kaxig liten bebis. En bebis allmänheten känner till som Riders Republic.

Nördliv

mattias malm

Riders Republic är ett vackert spel som bjuder på spexigheter och underhållning. Tyvärr saknar jag objekt och dylikt som motiverar mig till att utnyttja spelets stora öppna värld. Jag känner också att spexigheterna ibland slår över till trams och ett resultat av det är att jag bara blir trött. Hade man tonat ner spexet och gjort spelet lite mer strömlinjeformat hade upplevelsen blivit stabilare för mig. Jag tror säkert att spelare med en fäbless för extremsporter kan hitta saker de gillar här. Vi andra kan avstå och invänta andra spel.

FZ

johan lorentzon

4 / 5

Energidryck-generationens förlovade lekpark.

Gamereactor

måns lindman

8 / 10

Måns har snörat på sig pjäxorna och gränslat stålhästen för att tackla brutala backar och pudriga pister och kan konstatera att ner kommer man alltid...

Videos

Screenshots