Rad

Rad

släpptes 2019-08-19 av Bandai Namco Entertainment America, Double Fine Productions, Bandai Namco Entertainment

Svenska kritiker

5 recensioner

63

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo Switch

Genrer

RollspelHack and slash/Beat 'em upÄventyrIndieArkad

Recensioner

Player 1

david petersson

7 / 10

Det är få saker som får mitt gamla hjärta att pumpa mer frenetiskt än spel med 80-talsnostalgi och på så sätt hade RAD mitt fulla intresse redan innan jag spelat det. För här snackar vi tjock-TV, spretiga frisyrer, skrikiga neonfärger och ljuvliga toner från en tidsålder som gav oss ett av världens bästa band någonsin, A-ha! Allt från menyerna till musiken är dränkta i skrikiga färger och CRT-filtret är standardmässigt på och slungar mig tillbaka till när jag var barn och satt och mös framför föräldrarnas 28 tums tjock-TV med en skål popcorn och en Vira Blåtira-läsk.

Nördliv

lovisa fischerström

Känslan av “bara lite till” har nog inte varit så stark sen barndomen. Undran över att få se vad nästa mutation kan bli tillsammans med samlandet av kassetter och disketter i detta neonsprakande 80-talsspel kommer ta upp många timmar av ditt liv, utan att du ens själv förstår att tid har passerat.

PSbloggen

jesper pettersson

6 / 10

”Med ett schysst järnrör slår man hela världen med häpnad!” sa Socker-Conny och om du byter ut röret mot ett högteknologiskt slagträ så skulle det kunna vara något som huvudpersonen i R…

FZ

jonny myrén

3 / 5

Tim Schafer och Double Fine ger oss en njutbar post-postapokalyps med vissa brister.

Videos

Screenshots