Outriders

Outriders

släpptes 2021-04-01 av People Can Fly, Square Enix

Svenska kritiker

10 recensioner

77

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|SGoogle Stadia

Genrer

SkjutspelRollspelÄventyr

Recensioner

Varvat

nakadai sundström

8 / 10

När Borderlands släpptes fick världen för första gången ta del av vad vi kallar för en looter-shooter. Med tiden följde andra utvecklare i samma fotspår, med spel som The Division och dess främsta konkurrent, Destiny. Nu har vi fått en ny stjärna på himlen som mycket väl kan bli nästa herre på täppan.

Spel Hubben

mr x

6 / 10

Outriders, från People Can Fly och Square-Enix är ett looter shooter RPG som lutar sig så kraftigt in i sina kärnkoncept att allt annat blir bara ytterligare en stödbjälk som håller upp allt.

PSbloggen

kim söderström

9 / 10

Mänskligheten söker med ljus och lykta efter någonstans att slå sig ner och den här gången duger det inte med Mars. För att skapa extra nervdaller är förstås även du med på expeditionen i egenskap …

Player 1

andreas lennartsson

8 / 10

Jag tycker om att använda benämningen ”podcast-spel”. Det är nästan precis vad det låter som: ett spel jag både kan och tycker om att spela samtidigt som jag lyssnar på när andra pratar, oftast i form av en podcast. Ofta handlar det om spel där den narrativa upplevelsen inte kräver fullt fokus, om ens någon alls. Vikten läggs istället vid att njuta av den tillfredsställande spelmekaniken och progressionen. Jag behöver inte veta vem jag slogs mot, det viktigaste var att jag använde mina underhållande krafter och fick ett nytt vapen efteråt. Jag får ha roligt i mitt spel samtidigt som jag kan lyssna på ett intressant samtal. Det kanske låter som ett nedvärderande begrepp men det är det verkligen inte. Jag älskar mina podcast-spel, och Outriders är ett alldeles lysande tillskott i den samlingen.

Videos

Screenshots