One Piece Odyssey

One Piece Odyssey

släpptes 2023-01-12 av ILCA, Bandai Namco Entertainment

Svenska kritiker

6 recensioner

70

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4PlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

RollspelÄventyr

Recensioner

Varvat

daniel rydelius

8 / 10

Med lite ojämn svårighetsgrad och en del onödig utfyllnad lyckas One Piece Odyssey ändå att imponera som ett av de mest autentiska och underhållande spelen varumärket skådat.

Nördliv

jesper gustavsson

One Piece Odyssey är ett nytt JRPG i One Piece-universumet med många utvecklare från Dragon Quest 11 vid rodret. I spelet får man följa Monkey D. Luffy och hans gäng på ett äventyr för att ta reda på sanningen bakom den mystiska ön Waford. Spelet är lätt att komma in i, både för den som redan är fan av serien och för den som bara vill ha en ny JRPG-upplevelse!

Loading

oscar westerholm

Det var först för några månader sedan som jag fick upp ögonen för mangan One Piece. Äventyret, för att inte säga mytologin, som den japanske serietecknaren Eiichiro Oda bit för bit, ruta för ruta, har byggt upp sedan 1996 är otroligt omfattande och vecklar ut sig över hundratals volymer och tusentals sidor. Berättelsen om Monkey D Luffy, den elastiske snorungen i stråhatt som inte bara drömmer om, utan praktiskt taget beslutar sig för att bli kungen av alla pirater, är lika spännande och rolig som den är svår att få grepp om. Jag har, några tusen sidor in, knappt ens skrapat på ytan.

PSbloggen

johan lindros

7 / 10

När det kommer till långkörare i serievärlden är det få som kan mäta sig med One Piece mångåriga meritlista både på anime- och manga-fronten. Det har inte saknats spelskildringar heller för den del…

Videos

Screenshots