Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm

släpptes 2021-04-06 av Oddworld Inhabitants

Svenska kritiker

6 recensioner

73

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

PlattformPusselÄventyr

Recensioner

GameElite

mats ernofsson

8 / 10

Abe är den utvalde. Det är han som ska rädda 1 400 mudokons. Det gör han med hjälp av dig.

Player 1

tobias klein

Oddworld Soulstorm är en direkt uppföljare till Oddworld: New ‘n’ Tasty! och i det får vi fortsätta följa Abe på sin resa att frigöra sitt folk från det slaveri som de befunnit sig i. I början av New ‘n’ Tasty! får Abe av misstag höra hur det företag som han arbetat för, Mollok the Glukkon’s Meat Processing Plant Ruputer Farms, planerar att använda honom och resten av hans folk, Mudokons, för att tillverka en ny köttprodukt. Detta förändrar allt! Där och då bestämmer sig Abe för att hjälpa och rädda så många av sitt folk som bara möjligt. Allt detta leder till att Abe och resten av Mudokons långsamt startar ett uppror för att stoppa Molloks planer. 

Nördliv

martin "fyghar" johansson

Om det inte hade varit för mitt dåliga tålamod samt dåliga planerande hade jag haft betydligt roligare med det här spelet än vad jag har haft i dagsläget. Det är ett bra spel, men det passar inte mig i dagsläget. Om du tycker om de tidigare spelen eller är ute efter ett klurigt pusselspel tror jag det här kommer passa dig utmärkt.

Gamereactor

ben lyons

6 / 10

1998 års Abe's Exoddus till PsOne har gjorts om, från grunden och Gamereactur UK har satt gaddarna i PS5-titeln Oddworld: Soulstorm...

Videos

Screenshots