No More Heroes III

No More Heroes III

släpptes 2021-08-27 av Grasshopper Manufacture

Svenska kritiker

3 recensioner

70

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

Hack and slash/Beat 'em up

Recensioner

PSbloggen

fredrik johansson

8 / 10

Det har snart gått 15 år sedan No More Heroes fick sin debut till Nintendo Wii och Goichi Suda visade precis vad han tyckte om dåvarande trender inom spel, i synnerhet öppna spelvärldar. Det har hä…

Nördliv

jesper gustavsson

Elva år efter No More Heroes 2: Desperate Struggle till Wii släpps nu äntligen No More Heroes 3. Följ Travis på hans äventyr att stoppa en alien invasion genom att återigen bli den bästa lönnmördaren i världen. No More Heroes 3 har i min mening de bästa striderna i spelet, vilket lyfts upp av alla nya mekaniker som Henshin-dräkten och dödshandsken. Det som gör att spelet inte når ändå upp till toppen är den missade potentialen i hub-världen. Som den är nu är det mycket tomrum och den ser ut att vara ihopplockad på en vecka. Trots det förtjänar spelet helt klart:

Spelkväll

3 / 5

No More Heroes 3 är ett kluvet spel. Här finns galna karaktärer, märkliga spelmoment och ett underbart stridssystem. Den tekniska aspekten imponerar dessvärre inte och en del designmässiga beslut är rätt så bedrövliga faktiskt. Detta är definitivt inte för alla, men för oss fans av serien så är detta den perfekta finalen på en fantastisk trilogi.

Videos

Screenshots