New Pokémon Snap

New Pokémon Snap

släpptes 2021-04-29 av Nintendo, Bandai Namco Studios

Svenska kritiker

8 recensioner

70

Om spelet

Plattformar

Nintendo Switch

Genrer

SimulationÄventyr

Recensioner

Varvat

daniel onemark

8 / 10

New Pokémon Snap innebär ett kärt återseende för en av de bästa av franchisens sticklingar. Ett något ojämnt uppdragssystem åsido lever det upp till namnet och är bland det bästa vi kunnat önska oss som sommarspel i år.

Player 1

conny andersson

7 / 10

Även om jag gärna vidhåller att spel som underhållningsform är väldigt varierande kan jag samtidigt förstå de som hävdar att open world, FPS och vissa andra typer av spel finns i överflöd. Därför är det givetvis lite extra roligt när det kommer något annat, något annorlunda. Nu kanske inte ett on rail-spel där man ska fotografera Pokémon är något som passar alla men poängen är mest att sådana här, lite udda, spel tjänar sitt syfte att bryta av i det spelklimat som då med jämna mellanrum kanske kan bli lite väl homogent. Med åren har dessutom dess föregångare till Nintendo 64 fått lite av en kultstatus, vilket jag delvis tror beror på just att det erbjuder något vi inte direkt finner i andra spel.

Senses

senses.se

6 / 10

New Pokémon Snap är säkert efterlängtad för fansen. För oss andra är det ett kul och väl genomfört men lite för enkelt spel.

Hype

ikto

8 / 10

Det är över 20 år sedan Nintendo doppade tårna i Pokémon Snap-källan, då till Nintendo 64. Nu är det nya Pokémon Snap här till Switch och med det alla nymodigheterna att räkna med.

Videos

Screenshots