Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1

släpptes 2023-09-19 av NetherRealm Studios, WB Games

Svenska kritiker

6 recensioner

84

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)Nintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

FightingÄventyr

Recensioner

GameElite

steve gilman

8 / 10

Efter att ha testat Street Fighter 6 tar jag mig an Mortal Kombat 1 från en annan av de stora spelserierna inom fightinggenren.

Senses

henric brandt

9 / 10

Mortal Kombat 1 är en reboot, men ändå på sätt och vis en uppföljare till den enormt populära Mortal Kombat-serien. Därmed blir det här en perfekt inkörsport för dig som är helt ny till spelserien och på samma gång en uppföljare för inbitna fans.

Nördliv

martin "fyghar" johansson

Jag tycker om Mortal Kombat som spelserie. Det är en av mina favoritserier inom fightinggenren, men alla spel i serien har inte varit bra. Men det är inget Mortal Kombat 1 behöver oroa sig över, för det är ett bra spel. Kontrollerna är tajta, grafiken ser bra ut, ljudet låter bra, striderna är blodiga och de nya mekanikerna samt spellägena bjuder på något nytt i den här tre decennier gamla serien. Men i och med att det är Mortal Kombat och är välkänt för sin våldsamma grafik vilket innebär att det inte är för alla. Men det är lätt att plocka upp för både nykomlingar som veteraner som är sugna på att slå sönder sina motståndare för att få ut sina frustrationer. Det är möjligt att bara spela det i en kvart om du vill hinna med en snabb match innan jobbet, men det går också att fastna i det i flera timmar för att låsa upp berättelser och kosmetiska belöningar i Invasions eller bemästrande. Med allt det här i åtanke, ger jag Mortal Kombat 1 utmärkelsen Bra Köp!

Teknikhype

ivan

9 / 10

Mortal Kombat 1 är en värdig omstart som kommer med mycket nytt men med karaktärer som vi känner igen som får sig ett lyft på olika sätt. Mortal Kombat är tillbaka på riktigt och vi har mycket att se fram emot framöver.

Videos

Screenshots