Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2

släpptes 2023-10-20 av Insomniac Games, Sony Interactive Entertainment

Svenska kritiker

8 recensioner

97

Om spelet

Plattformar

PlayStation 5

Genrer

Hack and slash/Beat 'em upÄventyr

Recensioner

Loading

amanda seppälä steén

Superhjältar är ett fenomen som, tack vare eller på grund av Marvels bisarra produktionsfrekvens, jag i allmänhet blivit, inte bara lite mätt, utan proppmätt på. Allt skall knytas samman för att bidraga till det övergripande narrativet, men efter Avengers: Endgame har det känts som att det inte finns någon tydlighet i riktningen för det cinematiska universumet. Naturligtvis har det bjudits på några oförnekliga guldkorn, men också flertalet verk som varit av tveksam kvalité, mediokra eller bottennapp. Med det sagt var inte allt som byggde upp till den storslagna kampen mot Thanos glimrande, men jag tror det känns betydligt mer påtagligt i ett läge där genren blivit urvattnad av mängden filmer eller serier som släpps stup i kvarten.

Senses

henric brandt

10 / 10

Marvel's Spider-man 2 är inte bara det bästa Spider-man-spelet, det är den bästa Spider-man-storyn någonsin också! Spelmekaniken, grafiken och storyn har finslipats från första spelet och ger därmed en mer eller mindre felfri spelupplevelse.

Teknikhype

ivan

9.3 / 10

Marvel's Spider-Man 2 är allt i ville ha i en uppföljare och lite till. VI har så mycket att ta del av och en story som nästan känns mer som kvalitet för en film. Insomniac visar att dom kan och gör allt bara bättre.

MovieZine

anders eklöf

Peter Parker och Miles Morales är tillbaka för ett nytt spännande superhjälteäventyr där ingen mindre än den slemmiga skurken Venom och andra ondskefulla typer lurar i skuggorna – den här gången med en stor dos välkommen variation.

Videos

Screenshots