Loot River

Loot River

släpptes 2022-05-03 av straka.studio

Svenska kritiker

3 recensioner

53

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)Xbox OneXbox Series X|S

Genrer

StrategiHack and slash/Beat 'em upÄventyrIndie

Recensioner

PSbloggen

jonny lindmark

6 / 10

Roguelikes är en genre som minst sagt har varit i ropet de senaste åren. Själv har jag spelat och recenserat ett helt gäng av dessa spel, men trots det har jag inte direkt upplevt att det har varit…

Player 1

douglas lindberg

5 / 10

En stor mörk borg tornar upp sig framför min skadade kropp. Jag vaknar upp, ett svärd i min hand. Fiender som liknar skuggor kastar sig emot mig och jag försöker hålla balansen på träkonstruktioner som skumpar fram över mörka vatten. Jag tar mig igenom de första vågorna, av fiender och väta, pusslar ihop blocken mot varandra och börjar få ett grepp om varför världen ser ut som den gör. Självförtroendet växer och slagen blir hårdare i takt med musiken som växer sig större. Det här går bra, jag är bra, de har inte en chans. Sen kommer det, svärdet som penetrerar min ryggrad och jag faller ihop igen. Död. Plötsligt står jag på en helt annat plats med ett helt annat mål. Börja om från början, som Sven-Erik Magnusson en gång sjöng. Börja om från början, suckar jag tungt för mig själv.

Senses

henric brandt

5 / 10

Loot River ska ha en eloge för sin ambitionsnivå. Verkligt snygg retro-grafik och en kul spelidé, men Dark Souls-inspirationen ger en för brant svårighetsgrad kombinerat med något för aviga kontroller.

Videos

Screenshots